03 říj

Založení akciové společnosti (a.s.)

Založení akciové společnosti (a.s.) je složitý souhrn řady na sebe navazujících kroků, který vyžaduje velmi dobrou znalost této problematiky. Např. znalost příslušných právních předpisů a legislativy, zvyklostí a dalších okolností potřebných pro úspěšný zápis do Obchodního rejstříku.

Naše společnost garantuje kompletní servis v podobě založení zcela nové obchodní společnosti na míru (založení společnosti na klíč). To znamená, že s klientem projednáme všechny jeho požadavky a založíme mu společnost podle jeho přání bez toho, aby klient trávil mnoho času studiem souvisejících zákonů, bez zatěžování zdlouhavým vyřizováním potřebných dokumentů na úřadech.

 

Založení akciové společnosti (a.s.) je složitý proces, který vyžaduje neustálý kontakt s problematikou jako je znalost příslušných právních předpisů a legislativy potřebných pro úspěšný zápis do Obchodního rejstříku. Je náročnější než založení s.r.o.

Naše společnost garantuje kompletní servis v podobě založení zcela nové obchodní společnosti na míru (založení společnosti na klíč). To znamená, že s klientem projednáme všechny jeho požadavky a založíme mu společnost podle jeho přání bez toho, aby klient trávil mnoho času studiem souvisejících zákonů, bez zatěžování zdlouhavým vyřizováním potřebných dokumentů na úřadech. Podnikatel, který se v této problematice detailně neorientuje, u nás získá jistotu precizního a spolehlivého partnera pro jednorázovou i pravidelnou výhodnou spolupráci. Svým klientům připravujeme poklady k založení a zápisu akciové společnosti do obchodního rejstříku s odbornou péčí a předcházíme možným komplikacím v budoucnu. Také proto jsou naše služby velmi výhodné. Máme již více než 15 let praxe.

Můžete se na nás spolehnout také pokud se jedná o další související a navazující služby, např. o vedení účetnictví, daňové poradenství, poskytování sídla firmy v Praze, dále i pokud jde např. o tvorbu webových stránek, výhodné telefonování, atd. Velmi nás těší, že díky spokojenosti s našimi službami se na nás podnikatelé rádi obrací i budoucnu.

 

Home Blog Založení akciové společnosti (a.s.)

Kontakt

  • ELITE CZECHIA účetní a daňová kancelář, s.r.o.
     
     
     
  • Londýnská 730 / 59
     
     
     
  • 120 00 Praha 2 - Vinohrady
     
     
     
  • Telefon.: 773 56 11 00

KDY NÁS ZASTIHNETE

Jsme Vám k dispozici po předchozí dohodě od Pondělí do Pátku od 8:30 do 18:00 hodin.