03 říj

Založení společnosti s.r.o.

založení s.r.o. správná cesta k cíliZaložení obchodní společnosti s ručením omezeným (s.r.o.) je složitý souhrn řady na sebe navazujících kroků, který vyžaduje velmi dobrou znalost této problematiky. Např. znalost příslušných právních předpisů a legislativy, zvyklostí a dalších okolností potřebných pro úspěšný zápis do Obchodního rejstříku.

Naše společnost garantuje kompletní servis v podobě založení zcela nové obchodní společnosti na míru potřeb klienta (založení společnosti na klíč). To znamená, že s klientem probereme všechny jeho představy a požadavky a následně mu založíme společnost podle jeho přání bez toho, aby klient trávil mnoho času studiem souvisejících zákonů, bez zatěžování zdlouhavým vyřizováním potřebných dokumentů na úřadech.

 

Založení obchodní společnosti s ručením omezeným (s.r.o.) je složitý souhrn řady na sebe navazujících kroků, který vyžaduje velmi dobrou znalost této problematiky. Např. znalost příslušných právních předpisů a legislativy, zvyklostí a dalších okolností potřebných pro úspěšný zápis do Obchodního rejstříku.

Naše společnost garantuje kompletní servis v podobě založení zcela nové obchodní společnosti na míru potřeb klienta (založení společnosti na klíč). To znamená, že s klientem probereme jeho představy a požadavky a následně mu založíme společnost podle jeho přání bez toho, aby klient trávil mnoho času studiem souvisejících zákonů, bez zatěžování zdlouhavým vyřizováním potřebných dokumentů na úřadech. Podnikatel, který se v této problematice moc neorientuje, u nás získá jistotu kvalitního a spolehlivého partnera pro jednorázovou či pravidelnou výhodnou spolupráci. Připravujeme poklady k založení a zápisu firmy do obchodního rejstříku s náležitou péčí, předcházíme možným komplikacím a proto jsou naše služby velmi výhodné. Máme již více než 15 letou praxi.

Podnikatel se na nás může spolehnout také pokud jde o další související či navazující služby, jako např. o vedení účetnictví, daňové poradenství, poskytování sídla firmy v Praze, dále i pokud se jedná např. o tvorbu webových stránek, výhodné telefonování, atd. Velmi nás těší, že díky spokojenosti s našimi službami se na nás podnikatelé rádi obrací i budoucnu.

 

Home Blog Založení společnosti s.r.o.

Kontakt

  • ELITE CZECHIA účetní a daňová kancelář, s.r.o.
     
     
     
  • Londýnská 730 / 59
     
     
     
  • 120 00 Praha 2 - Vinohrady
     
     
     
  • Telefon.: 773 56 11 00

KDY NÁS ZASTIHNETE

Jsme Vám k dispozici po předchozí dohodě od Pondělí do Pátku od 8:30 do 18:00 hodin.